Påbyggnadskurs i tecken - B

Kursen för dig som har en grundläggande kunskap om tecken (teckenförråd på cirka 100 - 200 tecken) och som vill utveckla ditt tecknande inom områdena FAMILJ, FÖRSKOLA, SKOLA, GYMNASIE o VUXNA, FRITID, PÅ STAN och KÄNSLOR.
Du behöver inte ha gått Påbyggnad Bas A inan du går denna kurs eftersom A och B kursen kompletterar varandra.
Information om kursen
7 moduler

Sju moduler

I sju avsnitt inriktade på olika områden utvecklar du ditt tecknande. Du fortsätter att bygga upp ditt teckenförråd av allmänna tecken, samtidigt som du utvecklar dit tecknande inom  FAMILJ, FÖRSKOLA, SKOLA, GYMNASIE o VUXNA, FRITID, PÅ STAN och KÄNSLOR
200+ tecken

200+ tecken

Efter avslutad kurs har du utökat ditt teckenförråd med  drygt 200 tecken främst inom de olika områdena som ingår i kursen, men också mer allmänna situationer.
14 självtester

Självtester

Med självtesterna säkerställer du att du kommer ihåg och kan de tecken du lär dig. Du får prova din förmåga både i att teckna och att avläsa och förstå. 
Video-chatt

Support 

Om du önskar så kan du nå mig via mail för att diskutera olika frågor rörande kursen, kring tecken eller att teckna. I mån av tid kan jag också hjälpa dig med videofilm kring specifika tecken som du behöver i din vardag, inom de områden som kursen tar upp.
DIN kursledare

Håkan Ernklev

Jag har rest runt i hela Sverige under 30 år och genomfört teckenkurser på olika nivåer, i olika sammanhang och inom alla möjliga verksamheter.
Mina kurser ska inte bara ge dig ett stort teckenförråd och bra kunskap om att teckna, utan jag vill också att du ska ha det trevligt under tiden som vi jobbar tillsammans med at utveckla ditt tecknande - oavsett om vi träffas live eller på en videokurs.
Det är också självklart för mig att du kan få hjälp och stöd via digitala samtal på Zoom eller genom att du skickar in videofilmer med ditt tecknande till mig, för att  få kommentarer (och beröm!)
Välkommen att höra av dig till mig om du undrar över något!

Patrick Jones - Course author
Created with