Jag heter Håkan Ernklev

Jag brinner för
utbildning och kunskap

Kombinationen av teckenkurser och kurser och handledning om adhd och förhållningssätt visar antingen på bredd eller förvirring. Jag vill tro att det handlar om bredd.
Det är min övertygelse att du på min sida kan lära dig massor om både att teckna och om förhållningssätt till personer, barn, unga eller vuxna, med adhd eller likande problem och utmaningar. 
Det finns säkert en hel del kurser mellan tecken och adhd som jag inte har här på min sida, men det får jag jobba på. Välkommen till mina kurser, handledningar och föreläsningar!

Min historia

Man kommer aldrig fram...

...men resan kan också vara målet värt!

Genom mitt liv går utbildning som en röd tråd. Under mer än 30 år har jag rest land och rike kring och utbildat i allt från hur man gör radioprogram till hur man kan dansa hambo. Mesta tiden har dock använts för att utbilda och handleda inom teckenkommunikation och teckenspråk.
Att utbilda och att utbilda sig är  ett roligt sätt att komma framåt, även om man måste förbereda sig på att man aldrig är klar, aldrig når fram tillperfektion!
Mitt huvudtema för utbildning, oavsett om det är schottis i turer, radioproduktion eller - som här - teckenkommunikation, är att du ska ha roligt tilllsammans med mig! 
Jag hoppas att mina kursfilmer andas trevlighet, kunskap och pedagogik! 
Created with