FÖRSKOLETECKEN

Förskoletecken A

Tecken och uttryck från förskolans värld 
Detta är kursen för dig som använder tecken inom förskola eller skolans tidiga år, eller för dig som är förälder till barn i motsvarande åldrar.
Kan du lite tecken innan du startar är det bra, men om inte så kommer du att ha full behållning av kursen ändå.
Efter kursen har du utökat ditt teckenförråd med 80+ tecken för barn i åldern 0 - 7 år och du har fått genomgångar av alla tecken och meningar, samt tränat tecknande och avläsning. 
Kursen är tillgänglig i tre månader - därefter kan du förlänga den om du vill.

Är ni en grupp från en verksamhet som skall gå kursen och vill  betala med faktura så går det bra - kontakta mig då här!
Kurspriset är per deltagare, varje deltagare behöver en egen inloggning och man har tillgång till kursen under tre månader från registrering.
Write your awesome label here.

Vad ingår?

  • 4 avsnitt
  • 26 videolektioner 
  • 5 självtester
  • 80+ nya tecken
  • 15 sidors kursmaterial

Kursinnehåll

Förskoletecken A ger dig ett stort antal vardagliga tecken som är ofta förekommande i förskola och tidiga åldrar i skolan.
I kursen får du lära dig tecknen, sätta samman dem till meningar och också träna dig på att avläsa och förstå meningar som innehåller kursens tecken

Målgrupp

Förskoletecken A passar dig som har tecknat lite grand tidigare och kan en del tecken, men även du som är helt nybörjare kommer att ha behållning av kursen.
Utbildningen är riktad till personal inom förskola och skolans tidiga år, men är också utmärkt för föräldrar och anhöriga med barn i dessa åldrar.
DIN kursledare

Håkan Ernklev

Jag har rest runt i hela Sverige under 30 år och genomfört teckenkurser på olika nivåer, i olika sammanhang och inom alla möjliga verksamheter.
Mina kurser ska inte bara ge dig ett stort teckenförråd och bra kunskap om att teckna, utan jag vill också att du ska ha det trevligt under tiden som vi jobbar tillsammans med at utveckla ditt tecknande - oavsett om vi träffas live eller på en videokurs.
Det är också självklart för mig att du kan få hjälp och stöd via digitala samtal på Zoom eller genom att du skickar in videofilmer med ditt tecknande till mig, för att  få kommentarer (och beröm!)

Välkommen att höra av dig till mig om du undrar över något!

Patrick Jones - Course author
Created with